KnitPro Mindful swivel teräskaapeli turkoosi

5,90 

Pinnoitettu teräskaapeli
Kaapelistopparit 2kpl ja kaapeliavain

✅ Kotimainen verkkopuoti
✅ Nopea toimitus viimeistään seuraavana arkipäivänä
✅ Turvalliset maksutavat
✅ Toimitus: Posti ja Matkahuolto 6,90 €, nouto puodilta Mikkelistä 0 €
✅ Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Tuotetunnus (SKU): kpms Osasto:

Kuvaus

Ihana uutuus KnitProlta! Mindful-sarjan Swivel-kaapelit ovat ytimeltään taipuisaa teräsvaijeria ja päällyste hyvin luistavaa nylonia. Teräskaapeli pysyy suorana ilman häiritseviä kippuroita ja 360° pyörivien liitinosien ansiosta puikot pääsevät aina kiepsahtamaan oikeaan asentoon ja neuletyö voi levätä rennosti sylissä.

Swivel-teräskaapeleita voit yhdistää kaikkiin KnitPro-vaihtopäihin, ja näin saat aina tarvitsemasi mittaiset pyöröpuikot joilla neulominen on nautinto!

Kierrä vaihtopäät kiinni kaapeliin sormin ja käytä kierteiden kiristämisessä apuna mukana tulevaa kaapeliavainta: työnnä tikku liittimessä olevaan reikään ja käytä sitä vipuvartena. Pakkauksessa on mukana myös kukkakuvioiset kaapelitulpat, jotka voit kiertää stoppareiksi kaapelin päihin, jos jätät silmukat kaapelille odottamaan ja irrotat vaihtopäät toiseen työhön. Stoppareiden kanssa kaapelilla olevaa neuletta on myös helppo sovittaa ilman pelkoa silmukoiden karkaamisesta.

Kaapelin pituudet ovat valmiin pyöröpuikon pituuksia, vaihtopäät kiinnitettynä. Lyhyet (40 ja 50 cm) kaapelit toimivat vain lyhyiden vaihtopäiden kanssa, pidempien kaapeleiden kanssa voit käyttää sekä pitkiä että lyhyitä vaihtopäitä. Jos kaipaat erikoispitkää kaapelia, voit yhdistää kaapeleita toisiinsa käyttämällä kaapeliliittimiä.

Lisätiedot

Valmistaja

KnitPro

Koko

80 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 40 cm, 60 cm, 50 cm