Kivijalkapuoti

Sukkaplokki2
Step4Spotlight2
Saippuatarvikkeet2
Puuhelmet2
Mehiläisvahalevyt2
Koruhelmet2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Iloinen Lanka & Askartelu – Monipuolinen ja palveleva kivijalkapuoti Mikkelissä

Iloisen Langan historia ulottuu n. 30 vuotta taaksepäin, jolloin Mikkeliin perustettiin askartelun erikoisliike. Reilun 20 vuoden toiminnan jälkeen yritys vaihtoi omistajaa ja uusissa käsissä valikoimiin tulivat langat ja käsityötarvikkeet. Vuosien saatossa valikoima on luonnollisesti muokkautunut aina kulloinkin vallitsevien trendien mukaan. Toisen omistajanvaihdoksen myötä syksyllä 2018 nimeksi tuli Iloinen Lanka & Askartelu.

Tuotevalikoimamme on runsas ja aina ajankohtainen: laadukkaita lankoja, käsityötarvikkeita, makrame- ja kudontamateriaaleja, paperinaruja, nappeja, nauhoja, ompelutarvikkeita, kankaan värjäys- ja painovärejä, akryylimaaleja, siveltimiä, askartelukartonkeja ja -papereita, korttitarvikkeita, teippejä, tarroja, pienten askartelutarvikkeita ja lukuisia muita kädentaidon harrastemateriaaleja. Asiakkaat monesti sanovatkin, että on mukava poiketa palvelevaan puotiin ja saada neuvot ja avut sekä tarvittavat tuotteet helposti!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Terveisin Taina ja Tepa

👍👍👍

petri tammisto Avatar petri tammisto

Lankoja moneen makuun ja taitoon

Anja Tolvanen Avatar Anja Tolvanen

100% nimensä veroinen paikka; liikkeessä vallitsee aurinkoinen ilmapiiri, sain erittäin asiantuntevaa sekä aidon iloista palvelua. Tästä liikkeestä voisivat monet ottaa mallia 🙂

Johanna Avatar Johanna